Jesienna edycja Restaurant Week

Podziel się

Jesień powitamy podczas festiwalu smaku, który startuje 8 września. Sprawdź nasze menu i zarezerwuj stolik!

Menu A

Przystawka:
Krem z pomidorów, pierożki won-ton z mozzarellą di Bufala, grzyby mun, imbir, limonka, sezam

Danie główne:
Ravioli z dynią i serem ricotta, emulsja winno-maślana, boczniaki, piklowana dynia, jarmuż, parmezan

Deser:
Tartoletka ze śliwkami, kruszonka cynamonowa, lody z tonką, gorzka czekolada

Menu B

Przystawka:
Śledź bałtycki, sałatka ziemniaczana, cebula, pomidor, oliwa porowa, tapioka + pieczywo, masło

Danie główne:
Kurczak kukurydziany, risotto z selera, krokiet z grzybami, burak, kapusta włoska, sos z pigwą

Deser:
Sernik z mirabelki, biała czekolada, prażynki