Organizator:
#

W loftowym klimacie

Restauracja Oregano and Wine oferuje połączenie klasycznych dań polskich z akcentami francuskimi i śródziemnomorskimi oraz dania kuchni włoskiej. To idealny wybór na biznesowy lunch oraz doskonała oferta dla osób poszukujących miejsca z charakterem. Wyjątkowa oferta kulinarna restauracji, jej designerskie wnętrze oraz dogodna lokalizacja w centrum Poznania zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów.

Jesteśmy zlokalizowani w centrum Poznania, na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich w kompleksie Restauracji GARDENcity

Aktualności

Piłkarska Święta Wojna w Oregano and Wine!

Po długiej przerwie w rozgrywkach, w sobotę 30 maja o godzinie 20:00 na stadionie przy ul. Bułgarskiej zagra Lech Poznań z Legią Warszawa. Będzie to hit kolejki, choć bez udziału kibiców. Nie przeszkadza to jednak, aby w iście kibicowskiej atmosferze przeżyć doskonałe 90 minut! Chcesz kibicować w szerszym gronie? Warto zagwarantować sobie dobre miejsce!

Po długiej przerwie w rozgrywkach, w sobotę 30 maja o godzinie 20:00 na stadionie przy ul. Bułgarskiej zagra Lech Poznań...

Zrób dobry biznes przy mistrzowskim jedzeniu

Nie od dziś wiadomo, że przez żołądek ... zdobywa się sympatię i robi dobre interesy.

Zrób dobry biznes przy mistrzowskim jedzeniu

Nie od dziś wiadomo, że przez żołądek ... zdobywa się sympatię i robi dobre interesy.

Architekt smaku w działaniu

Restauracje GARDENcity od dawna cieszą się wysokimi notami wśród Poznaniaków. To za sprawą utytułowanego Szefa Kuchni, Tomasza...

Wisienka na torcie

O amatorów słodkich kompozycji smaków w Oregano and Wine zadbają natomiast mistrzowie cukiernictwa.

Wisienka na torcie

O amatorów słodkich kompozycji smaków w Oregano and Wine zadbają natomiast mistrzowie cukiernictwa.

Apetyczna przestrzeń

Elastyczność aranżacji wnętrz Oregano and Wine sprawia, że może ona pełnić zarówno funkcję sali restauracyjnej, jak i konferencyjnej...

Konferencja prasowa na otwarcie

22 maja opowiedzieliśmy oficjalnie o nowym miejscu na kulinarnej mapie Poznania.

Konferencja prasowa na otwarcie

22 maja opowiedzieliśmy oficjalnie o nowym miejscu na kulinarnej mapie Poznania.

Kreatywna kuchnia to podstawa – dzięki kreatywnemu szefowi kuchni jego autorskie dania to małe dzieła sztuki, które rozpływają się w ustach.

#

Architekt smaku

Za niepowtarzalny smak dań w restauracji odpowiada zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski i laureat wielu międzynarodowych konkursów kulinarnych – Tomasz Zdrenka. Jest on zwolennikiem filozofii slow food, dlatego wszystkie dania przygotowywane są od podstaw, bez sztucznych dodatków i tylko z dobrego pochodzenia składników - pozyskiwanych w większości od lokalnych dostawców.

TU JESTEŚMY: