UWAGA:

Ze względu na obecną sytuację epidemiologiczną, Oregano and Wine będzie zamknięte do odwołania obostrzeń sanitarnych.  

Desery od mistrzów cukiernictwa w Oregano and Wine

Podziel się

Nasze desery to małe dzieła sztuki, które rozpływają się w ustach. Nic w tym dziwnego, skoro za ich przygotowanie są odpowiedzialni mistrzowie. Słodkości spod ich ręki to prawdziwa wisienka na torcie, która jest doskonałym finiszem każdego obiadu, kolacji czy lunchu. Skusisz się?

Jakub Ćwikliński – ubiegłoroczny mistrz Polski w lodach rzemieślniczych i uczeń takich mistrzów jak Antonio Bachour, Frank Haasnoota, Paweł Mieszała oraz Michał Doroszkiewicz. Jakub sam prowadzi szkolenia dla młodych cukierników i opracowuje niepowtarzalne receptury cukiernicze.  

Drugi z mistrzów to Mariusz Górecki – zwycięzca Lodziarskich Mistrzostw Polski 2019, zdobywca 2. miejsca w eliminacjach do finału Chocolate Chef Competition Valrhona 2018 oraz Mistrzostwach Cukierniczych Best Pastry Chef 2016. Mariusz nieustannie doskonali swą kulinarną wiedzę, a jednym z jego ostatnich osiągnięć jest 1. miejsce zdobyte podczas eliminacji do finału Chocolate Chef Competition Valrhona 2019.