Nowe wiosenne menu już jest!

Podziel się

Carpaccio z polędwicy wołowej, tatar, owoce morza - to tylko niektóre propozycje z najnowszego menu autorstwa naszego Szefa Kuchni, Tomasza Zdrenki. Na danie główne proponujemy stek z sezonowanego rostbefu, filet z perliczki, duszoną cielęcinę, czy filet z dorady. Wizytę w naszej restauracji niech zwieńczy deser: parfait z mirabelki lub galaretkę z kawałkami jabłek. Brzmi kusząco?

 

 

Stek z sezonowanego rostbefu, grillowana sałata rzymska, dresing z ogórka i maślanki, relish paprykowy, zapiekane ziemniaki z grzybami, sos demi glace z zielonym pieprzem 

 

 

Krewetki, mule, małże św. Jakuba w emulsji winno-maślanej, pomidorki cherry, szalotka, czosnek, bagietka

Filet z perliczki, krokiet z estragonem, gołąbek z młodej kapusty,
ziemniaki fondant, purée z marchewki, jus tymiankowy 

Galaretka z kawałkami jabłek, piana z maślanki, biszkopt waniliowy, czekolada

Sprawdź inne propozycje z naszego menu i odwiedź nas na Śniadeckich 25
Do zobaczenia w Oregano and Wine!